In brightest day, in blackest night; No evil shall escape my sight

LisaOkategoriserade

Ursäkta Gröna Lyktan-referensen. Jag och Björn har glott en del på Batman: The brave and the bold, och det är väldigt skojiga referenser och gott om gästspel av mer eller mindre obskyra hjältar, samt självmedvetna gags. Jag tycker fortfarande att Gröna Lyktan är ganska töntig, men jag gillar det (och accepterar det!) mer som koncept nu.

Annars har vi nu inträtt i maratonsträckan (läs: jobba-eller-dö-fasen i tecknarprocessen). Jag har ingen aning om hur det kommer att gå, har till och med passat på att uppfinna ett nytt arbetssätt och typ av schema för att det skall gå vägen. Vojne vojne. Hittills (dag: 2) är det kul och görbart.

Men helsike, det är ett packat schema. Går upp 05:30 och kommer i säng vid 23:00 (i bästa fall). Efter extraknäcket på förmiddagen är avklarat kan jag se fram emot 6-8 timmars jobb på Ateljé Otecknad innan min skrikande mage tvingar mig att släpa mig på bussen och åka hem för att hetsäta och ramla i säng som en knockad orc. Nästa dag – repetera. Helgerna är dock heliga (viktigt!), detta fick jag lära mig den hårda vägen. Men skulle det skita sig fullkomligt finns det alltså där lite utrymme att ta av. Så allt är väl.

Nu, bilder.

Som en grön lykta!!

Fortsättning följer.