Fyra och en halv sida

LisaOkategoriserade

Så, ni börjar vi närma oss helnattarnas tid. Jag gör så med mina planeringar, låter min galax skina och spränger mitt kosmos i slutet (pluspoäng till den som kan sätta båda referenserna)! Här är mitt arbetsrum, just nu.

Jag har just nu ett (1) stycke massiv A3-scanner och två (2) stycken laptops framme på min plats. Att få in sidorna i datorn tar hiskeligt lång tid (40 minuter per sida!), och underlättas inte av att den enda typ av dator scannern vill veta av är en Windows XP-dator med Photoshop ej nyare än CS2. Som tur var sparar jag all junk någonsin eftersom man vet ju aldrig när det kan vara bra att ha ELLER HUR?! Och DÄR fick jag min revansch. För ända sedan jag konverterade till mac har jag haft lite dåligt samvete för min HP-släptops skull. Nu är det dags för den att visa vad den går för!

Just nu – i detta nu, faktiskt – är jag på väg för att hålla seminarium för niondeklassare i Enköping igen. En sak jag verkligen älskar med att vara ute på jobb är att åka tåg, speciellt de lite nyare regional-pendeltågen, dubbeldäckarna. Man kan sitta och bara ”tillhöra” tillsammans med alla sobra dagpendlare som jobbar i Västerås eller Örebro. Japp. Så går det till när jag turistar.

Det har varit ’fyra och en halv sida kvar’ i några dagar nu. Men med tanke på att jag jobbar i tre olika städer den här veckan kanske det får fortsätta vara så ett par dagar till…