Tillbaks till framtiden

LisaOkategoriserade

Det är ju faktiskt helt fantastiskt att jag kan uppdatera två bloggar samtidigt från min mobiltelefon.

Om ett par dagar börjar Seriefestivalen SPX, jag underhåller en hemsida om detta för Galago, Kartago & Kolik, samlar information och ska dessutom hålla i ett samtal med Bryan Lee o’Malley om hans skapande på söndagen.

 

Det sistnämnda gör mig ärligt skitskraj, samtidigt som jag är så jäkla glad över att ha fått chansen. Vi får väl se hur det går.
Utopi är ute sedan en och en halv månad tillbaka, jag blev nyss klar med kapitel 2 av Medley, jag har ingenting till Otecknads vernissage och på torsdag ska jag hålla i ett sista seminarium i Västerås. Efter SPX ska jag hålla föreläsning på Serietecknarskolan i Gävle om min driftighet. God knows I try.

– Inlägget publicerades med hjälp av BlogPress via iPhone