Hej mitt vinterkaos, nu är jag här

LisaOkategoriserade

Kära Örebroare.
Jag har en del att göra just nu. Plus att min älskade lilla dator är på spa (får nya RAM-minnen installerade och lite allmän ompyssling) så allt jobb jag gör just nu är sjukt analogt.
Ett roligare inlägg följer, om någon vecka. Tills dess får ni istället nöja er med hur mitt skrivbord såg ut för en vecka sedan, innan min baby togs ifrån mig. Det var för all del stressigt då med.


Men oj JÄVLAR vad snyggt det kommer bli, vänta bara!! Det är för övrigt redan snyggt i kapitel 4 – passande nog aktuellt i Utopi #4 – som nu börjar komma hem till prenumeranterna. Det jag jobbar med nu är ironiskt nog den mest omfattande omteckningen hittills, och tidningen i fråga kommer inte förrns i januari-mars. J’accuse, december. FU.

Sist vill jag tacka mina underbara vänner. Utan er skulle december vara ett helvete. Nu är det istället stressigt men produktivt. Och faktiskt, ganska skoj.

– Inlägget publicerades med hjälp av BlogPress via iPhone