Fredag, höst, panik.

LisaOkategoriserade

Sista kapitlet, första steget. Det är höst. Det är nästan bokmässa. Jag är på sida 1, ligger med andra ord två sidor efter. Försöker att döva paniken genom att rafsa mig igenom de 19 sidorna som följer med ren desperation och blyerts. Det händer en massa annat just nu, inte minst med min ateljéplats (kolla in, ball va?) men det är inget jag orkar ta upp i bloggen förrän allt börjat lägga sig till rätta. Fortsättning följer tills vidare.

Utöver detta gick jag med på att vara med på en programpunkt på Bokmässan torsdagen den 27:e, vid namn Showcase.

 

13.00–13.50 Showcase

Serieskapare visar upp sina nuvarande, icke färdiga projekt och processen bakom dem. Diana Davidsson, Hanna Stenman, Kolbeinn Karlsson, Doraya och Lisa Medin.
Arr: Seriefrämjandet, Seriescenen, A-hallen

Problemet är att jag inte har NÅGON aning om vad jag ska visa upp. Vem ska jag visa grejor för? Det här är under första branschdagen, så de som ska komma och kolla är mest folk som är insyltade i serie-Sverige på ett eller annat sätt. Dessutom har jag inte hunnit färdigställa några sidor från nya kapitlet, eller drägliga illustrationer för den delen.
Nåväl, prepare to be amazed (hint: jag tar emot förslag på innehåll!).

Ja just ja, i nästa nummer av Utopi finner ni på aaaallra sista sidan faktiskt följande bild:

Färgläggning av Karl Johnsson. Awesome, bro!

 

Nästa nummer, (decembernumret alltså) ska alltså ha Medley-tema. Prestationsångest? Moi? Det kan ni hoppa upp och sätta er på! Den här bloggen kommer att bli i allra högsta grad ignorerad tills jag fixat till detta, och om ni ser mig på bokmässan, darrig och kallsvettig med en stirrig blick – då vet ni att mina tankar befinner sig vid ritbordet. Ha ha ha.

Nåväl. Utöver programpunkten ovan kommer jag finnas tillgänglig i Kolik Förlags monter A01:50 och kränga billiga och storslagna prenumerationserbjudanden under torsdagen och fredagen. Kom förbi och säg hej!


– Inlägget publicerades delvis med hjälp av BlogPress via iPhone