Internet i fickan

LisaUncategorized

Hej!

Host. Ränderna går aldrig ur, jag är inte en effektiv bloggerska. Detta skall medges. Men det beror helt och hållet på att jag under den gångna veckan strävat så hårt efter att hålla mig uppdaterad, modern och mediamedveten! Som en riktig stockholmspingla ska vara!

Eller okej. Jag har skaffat iPhone. Ovan kan ni se hur jag ser ut numer.

Den är förvisso en begagnad 3G och har alltså några år på nacken, men det är ändå det häftigaste som hänt sedan mor fick nils. Dessutom var det inte så fruktansvärt dyrt som jag trodde att skaffa fri surf till mitt existerande abonnemang, så nu har jag en massa appar och känner mig som en riktig hipster.

Alla bilder på mitt framtida arbete kommer ha sådana här tuffa filter som kommer med de ytterst balla kameraappar som jag redan hunnit installera på telefönen:

Yes, jag är så inne i arbetet att allt liksom BRINNER.

Dessutom har jag faktiskt skaffat ett livsnödvändigt blogger-program så att jag ska kunna spamma/uppdatera med text och bilder här även när jag är i exempelvis Säffle eller Hongkong. Är inte det omtänksamt, så säg?

Som bilden ovan effektivt INTE lyckas förmedla (även om den är fin) har jag alltså kastat mig in i grovskissandet av nästa del. Detta med anledning av att för i helskotta, någon måtta får det vara! 
Bildmanuset fick trots allt OK, och det betyder faktiskt att det bara är att tuta och köra. Vi får se hur långt jag hinner tills på tisdag.