Följeplattången.

LisaUncategorized

Såhär ser jag ut just nu (dock inte så mängasnygg):

Kära Örebroare. Efter många års trogen tjänst, har min plattång slutligen givit upp.
Detta samtidigt som jag skaffade en frisyr som är helt beroende av att man brutalplattar halva håret för att det ska se drägligt ut. Det är åtta dagar kvar till löning, och två (!!) workshops kvar att genomföra innan det (åtminstone delvis) är möjligt att finansiera en ny plattång. Och jag som var så söt. 🙁
Iofs verkar det som min lockiga kollega Jenny Hannula har en som hon kan tänka sig sälja på krita, så ordningen kanske vara återställd redan till helgen…

Nu kommer ännu en Buzybuzy-rant.
Ny! Plan!

SPX är över, och mitt tidsbestämda engagemang med Seriefestivalen.se med det. Dessutom har det andra kapitlet av Medley inte bara skickats in och OK:ats, nästa kapitel har vi redan haft möte om, och nu gäller redigeringsarbete och storyboardande för hela slanten.

Om jag inte missminner mig:
13 sidor skall storyboardas och tecknas om,
11 sidor skall korrigeras,
…och 1 sida ”Detta har hänt”, så klart.

Kommande 2-3 kapitel (alltså kap 3-5) kommer bara ha en del omtecknat material, och det ser ut som exempelvis fyran blir nästan orörd.

Det kanske låter chill, men det kommer ändå bli upptagna veckor på grund av frilansgig och, ja just jävlar, workshops. Den kommande månaden har jag workshops två gånger i veckan på olika ställen. Vanligtvis kommer föreläsningsjobben i klumpar enstaka gånger under året, men just nu har de ramlat in på kort tid och lägger sig på en rak och regelbunden rad. Helt knasigt.
Det är såklart bra, för jag funderar på att skämma bort mig med en ny ritplatta, och kanske få koll på min ekonomi så att jag (mer än jag gör nu) kan leva på det jag gör.

Nya säsongen av Doctor Who är kickass förresten, och så har jag kommit in i någon slags Batmanperiod. Visste ni att man kan läsa serier på iPhonen?!