Mässbabbel

LisaOkategoriserade

Har huvudsakligen suttit på en spårvagn (!) och skrivit det här. Nu har jag precis avklarat min sista bokmässedag, och mässan har behandlat mig toppen. Jag tror jag lyckades bocka av nästan alla mina ”bokmässemål”.

Först ut, Seriescenen. Fina Stef Gaines började med att liveteckna på torsdagen och det var väldigt kul att kolla på, trots tekniska problem.


Efteråt gjorde sig Malin Biller klar för att rita. Jag passade på att framföra en kärleksförklaring och fick mitt nyinförskaffade ex av ”Om någon vrålar i skogen” signerat.


Jag ritade lite senare. Enligt vittnesmål ska jag ha pratat snabbt, samt långt bak i halsen. Bilden blev inte jättefin, men förhoppningsvis var det kul att kolla på spektaklet!


På torsdagen lyckades jag hyfsat bra med minglet också. Gav Fredrik Strage order om att köpa Utopi, vilket han faktiskt gjorde följande dag (sagt av densamme angående Medley: ”Det låter som den bästa serie jag inte läst!”), och så fick jag en kram av Don Rosa som bokstavligen lyfte mig från marken, efter att ha överröst honom med komplimanger från djupet av mitt nioåriga hjärta.

Igår, på fredagen, höll jag i en skojig panel om fanfictionpanel med Sara Bergmark Elfgren, Karl Johnsson och Kim W Andersson. Den lär ha varit underhållande, och bara innehållit en liten mängd trams.
Kolikbordet blomstrade.


Jag ritade en Victor Sforzando-zombie till Apart förlags tecknade zombieparad.


Och så var det tecknarbattle!


Förväntan i luften.


Blam! Kraschhhh! Zoom!

Jag vann för övrigt mina matcher. En jättetrevlig kvinna kom fram efteråt och erbjöd sig maila de bilder hon tagit på mig under battlandet. Vem vet, de kanske hamnar här på bloggen?

Nu sitter jag och väntar på min pasta tillsammans med Kolikgänget, Björn och Yvette. Imorgon åker vi hem.
Over and out!

– Inlägget publicerades med hjälp av BlogPress via iPhone