Unna dig en drömresa!

LisaUncategorized

Nu i Januari är det dags att sätta igång nya roliga projekt för många, och ett av dessa som jag helhjärtat kan stödja är Yvette Gustafssons sprillans nya projekt på Funded by me: hennes bok Drömresan finns nu att köpa för ynka 10 spänn som PDF, och dessutom kan du få ett alldeles eget exemplar av boken för bara hundra spänn. Och det här är en riktigt ovanlig dyrgrip, som går på 150 spänn i butik. Bättre än så kan det knappast bli!

Eftersom Yvette är en jäkligt tuff och inspirerande person i mitt liv vill jag pusha lite extra för det här projektet. Hennes serie Zak & Ting har bland annat gått i tidningen Nemi, och hon lyckas alltid överraska, peppa och få med folk på upptåg. Det tycker jag är värt att stödja!

Dessutom blir Yvette jätteglad om du stödjer hennes projekt!

Yvette i sitt esse.

Gå! In! Skänk en slant, bli berikad, och stöd denna virvelvinds fortsatta konstnärliga framsteg! Man kan säga att du har direkt del i det om du engagerar dig.
NU! 

Uppdatering: Minimumgränsen för projektet är uppnådd. Yvette dansar av glädje!

TACK alla som skänkt en slant och gjort det här möjligt! Kom ihåg att det är fyra dagar kvar på projektet, så ni som ännu inte gjort det har ännu en chans att bidra och få en superball bok eller ett serieoriginal. Sista rycket! Nu kör vi!