Inte långt kvar nu…

LisaUncategorized

Nu är bokens inlaga på textkorr, efter en sista runda med dialogändringar.

Själv sitter jag i en bubbla och liksom gottar mig. Texten och extrasidorna är satta, nu skall det göras korrigeringar på rutor som blir otydliga i det mindre formatet, okynnespill på fula händer och öron. Och så ska jag nog lyckas gå in och peta i så gott som varenda extrabild, ojoj vad trevligt det ska bli.
Humöret är med andra ord riktigt gott och kreativt, även om jag huvudsakligen suttit inne och gått igenom samma uppsättning PDF:er om och om igen de senaste dagarna. Då och då laddar jag om Adlibris sida för boken och tittar på den lilla lilla texten där det står ”Titeln är ej utkommen”. I det här läget har ju inget gått åt skogen ännu, så jag kan drömma om hur fint och bra allt ska bli.

Förra veckan inträffade däremot något slags ryck, därför innehåller den här bloggen numera ett uppdaterat CV. Det har inte hänt på ett år, ungefär?
Planen är att bloggen hädanefter får vikariera som hemsida medan jag listar ut vad jag egentligen vill göra med min ”riktiga” hemsida. Det har alltid varit ett område där verkligheten och den storslagna drömvärlden aldrig har kunnat förenas. Någon gång måste det väl gå. Kanske. Tills dess får jag använda det här gränssnittet. Saknar att ha en ordentlig Medley-hemsida.

Enda saken som inte riktigt sitter (hah!) är omslaget. Kanske gör ett inlägg om det. Kanske hastar mig igenom processen utan er. Vi får se!