Epik i etern

LisaUncategorized

Igår gästade jag och Fabian P3 Populär för att prata lite om UTOPI och varför episka serier är awesome.

Bild på Gästbricka/-lapp som jag fick i receptionen i Radiohuset.

Jag är en fullkomlig P3-junkie, så att få sitta och tycka saker i en av de program som hjälpt mig genom otaliga timmars kneg kändes surrealistiskt och helt underbart.

Kontrollbryggan.

Jag kunde för mitt liv inte sluta föreställa mig studion som Enterprise-bryggan; i synnerhet sättet som kontrollbordet var placerat mot fönstret till det ljudisolerade rummet där Tara Moshizi höll låda (på ett synnerligen proffsigt och trevligt sätt!). Alla hade liksom sina ’battlestations’ – det enda som inte matchade med min science fiction-vision var den trevliga atmosfären, småkakorna och kaffet.

Sedan pratade vi på. Det kändes helt sjukt att få sin ’karriär’ summerad i det välkända Populär-formatet (för det har jag faktiskt fantiserat om)! ”Åh, om jaaaag var på P3 Populär, hur skulle de presentera mig dååå?” – Och nu vet jag. Haha!
Det är trevligt att Medley har blivit en serie som jag kan använda mer ’legitimt’ nu när det finns en ansvarig utgivare (stället för en oansvarig…). Att få prata om serien i radio känns ju väldigt… konstigt, men mest var det faktiskt väldigt, väldigt kul!
P3 verkar gilla serier – så förhoppningsvis får vi komma tillbaks igen, när Utopi fått växa till sig om några nummer. Annars står ju Seriefestivalen SPX för dörren…

Ni kan lyssna på inslaget här. Själv har jag ingen aning om hur det låter, så lyssna på egen risk!