Sista chansen att få en svinbillig Utopiprenumeration.

LisaUncategorized

Det enklaste sättet att få en rejäl dos eskapism i serieform en gång i kvartalet är att prenumerera på Utopi Magasin. För att inte tala om, det enda sättet att läsa Medley!

Sedan vi gick ut med att tidningen skulle komma (detta gjorde vi i september 2010) har det bara kostat 200 kr för ett helt år, du får en bok på köpet. Man kan dessutom välja att prenumerera från första eller andra numret.
MEN. Allt vackert tar slut någon gång, så även detta erbjudande.
Måndagen den 8:e augusti går tidningen över till att kosta 300 kr, så som det var tänkt från början. Men vi vill ge er en sista chans att spara kosing. JAG vill ge er en sista chans att spara kosing.

Således.

Alla som beställer en prenumeration på Utopi innan måndag (det gör ni här) får, förutom det oslagbara premieerbjudandet, en unik skiss av mig. Seriöst. Antingen skickar vi den med tidningen eller så skickar jag den personligen. För egna pengar! Det ni!

Allt ni behöver göra är att beställa prenumerationen på hemsidan, och sedan skicka ett e-postmeddelande till medley [snabel-a] lisamedin [punkt] com och berätta att ni gjort just detta – innan den 8:e augusti!

Apropå Medley, fick jag en fin present av redaktör Fabian. Men det berättar jag vid ett senare tillfälle.