Jag jobbar, alltså finns jag

LisaUncategorized

Jag är inte död.

Sååå jag fick min deadline uppskjuten lite lite lite till. Det har varit så många förseningar med Utopi den här sommaren, så det har verkligen inte varit kul att ligga så mycket efter i planeringen som jag gjort. Men jag ångrar inte att jag tog semester i juli, gudarna ska veta att jag behövde det!

Ovan ser ni det jag sitter och snickrar på nu i helgen. Seriestripp för Science Fiction-bokhandelns kvartalsutskick, där man kan läsa nördiga små nyheter, recensioner och, helt enkelt, ’vad som kommit in sedan sist’. Jag är rätt glad över att få jobba med Sf-bok. När jag var en ung flicka var det dit jag gick för att stilla mitt lystmäte på Saker man Inte Kunde Köpa i Östersund, och jag har lagt många slantar på animé, manga, Terry Pratchett-pocketar, DVD-boxar, och … GREJOR. T.ex. den Chuthulu-mjukis som Björn fick i julklapp för hundra år sedan, och som nu sitter och håller mig sällskap i ateljén.
Hatten av, SF. Må ni kränga riktigt mycket grejor till generationer av nördar i många hundra år framöver.

Nästa vecka är det serieteckning, sedan ska jag jobba med planering och ha ett massivt manga/serieteckningsprojekt i samarbete med en mellanstadieskola under en hel månad. Gissa om jag är taggad! Efter det – bokmässan. Men vi ska inte gå händelserna i förväg.

Uppdaterar mer rejält när jag är över bäcken. Om en vecka.
P.S. TACK ni som skaffade en Utopi-prenumeration och mailade in till Medley-mailen! Jag ska fixa era bilder det första jag gör när allt detta är kirrat. Lovar! ♥ D.S.