Liveradio och poddradio

LisaUncategorized

Idag var jag och pratade om Medleyboken i P3:s populärkulturella program, PP3. Trogna läsare vet att jag besökt programmet tidigare, fast på den tiden Per Lernström höll i rodret. Nu är det Linnea Wikblad som ställer och styr!
Här kan ni lyssna på min medverkan. Jag pratade enligt utsago avslappnat men snabbt. Fördelen är ju att jag fick JÄVLIGT mycket sagt!  Jag fick alltså prata på om saker jag gillar, lite ostrukturerat men ganska så kul. Många spoilers inför volym 2 också. Och, jo, det är ju klart att Sforzando spelar med strängar och inte med stråkar, som jag påstår i inslaget! Slant med tungan där.
Sist men inte minst ritade jag en bild av Linnea. En snabb skiss bara, de lade upp den på programmets instagramkonto, om någon vill ta en titt.
På fredag ska jag, via länk, besöka P4 Radio Upplands morgonprogram, om allt går vägen. Eventuellt är lite fler inslag/artiklar på G, men jag ska ta det lugnt och se vad som händer. Nu är det lite sista chansen att få in en blänkare innan sommaren lamslår landet.
Och så äntligen har något historiskt hänt …!!
Serie-Sveriges nya främsta poddradioprogram har haft premiär; MANGAPATRIARKATET.
Bilden ovan är gjord av den fenomenala M. Falke, den andas och lever seriens ledmotiv och syfte.
Ni kan besöka vår webbplats – mangapatriarkatet.se – där ni kan lyssna på första avsnittet direkt i webbläsaren, ladda hem det, ta del av vår RSS-ström och prenumerera; eller varför inte ladda hem vårt ledmotiv som ringsignal?
För er som föredrar det har vi även sett till att lägga upp den på iTunes Store. Oavsett hur ni väljer att avnjuta vår podcast är vi ofantligt lyckliga över att äntligen få visa upp vår awesomeness.
Har som målsättning att uppdatera bloggen lite oftare under sommaren, har en grej jag skulle vilja teasa med om jag bara kommer igång med det. Vi får se!