Kavla upp ärmarna

LisaOkategoriserade Leave a Comment

Det är mycket just nu. Men roligt! Redaktörsjobbet är nytt och spännande, workshops/kurser har flyttats runt, andra uppdrag har tillkommit och höstens antologiböcker börjar komma ut.

Dessutom är något efterlängtat på G som jag inte kan avslöja riktigt än.

Något som absolut kan avslöjas? I höst är jag aktuell med följande publiceringar:

IMG_7248.JPG
Ni har undrat, ni har legat sömnlösa och försökt att lösa mysteriet: hur kan Lisa Medins legendariska strogge bli så förbaskat god?! Ej mer. För första gången offentliggörs receptet i denna fantastiska kokbok av svenska serietecknare.
Utgiven av Natt förlag, redaktör är Malin Svedjeholm. Hon har skrivit lite om boken här! Det är också därifrån jag lånat bilden.

 

IMG_7247-0.JPG
”Que?!” … är bergis en hyfsat rimlig reaktion från somliga. Och jag tänker inte hymla, det här var en av de svårare serierna jag någonsin tecknat. Självutlämnande självbio i akvarell! Inte missa.
Utgiven av Kartago förlag, redaktör är Sara Olauson. Läs mer om boken här. Bilden är lånad från Sara Olausons blogg.

 

IMG_7249.JPG
Nu är det äntligen dags för Människomaskinen – här är er chans, ni som inte hann lägga vantarna på den begränsade upplagan som gick åt på SIS 2014. Upplev denna korta fristående berättelse, som ger en glimt av syntharnas roll i Det Stora Kriget, samt introducerar Hannes ”Welle” Wahler.
Utopi nr 14 är utgiven av Kolik förlag, redaktör är David Olgarsson. Bilden är lånad från Anna Landin.

 

Vi (jag & Stef) ligger jättemycket efter med Mangapatriarkatet med åtskilliga avsnitt i pipeline. Det avhjälps inte direkt av att jag ägnar hälften av min tid i Malmö, men när vi hörs och ses slår det gnistor!
I höst kommer man ha möjlighet att se oss live under åtminstone två tillfällen. Sparar kanske det till nästa inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *