Bokmässedags

LisaUncategorized

Nu börjar det bli dags. Idag, klockan 15 (ungefär) tuffar mitt regionaltåg från Stockholm C mot det fryntliga Götlaböööörg (Övers: Göteborg) för årets Bok- och Biblioteksmässa. Det här året existerar jag faktiskt som en såndär serietecknare som ingår i ett sammanhang, så det ska bli extra kul.

Bokmässanenkäten 2011

Namn: Makalösa Lisa Medin
Hemort: Stockholm
Jag har varit på Bokmässan i Göteborg (ggr):  Tre gånger – 2007, 2008 & 2009.

Medley på bokmässan 2008.

På årets bokmässa ska jag: Hänga i Kolik Förlags monter och kränga Utopi Magasin så det står härliga till. Nummer 1 & 2 av sveriges mest episka seriemagasin kommer att finnas till försäljning, vilka innehåller de snygg-omtecknade första två kapitlen av Medley (motsvarigheten till Medley Gold, fast bättre). Och tänk, nummer tre skickas förmodligen på tryck redan nästa vecka!

 

 
Ni kan även se mig i följande sammanhang:

Torsdag
14:30 Liveteckning på seriescenen!  Förmodligen kommer jag att passa på att teckna lite Medley-figurer, om det inte finns ett färdigt tema. I såndant fall får jag försöka få in figurerna i temat, och det i sig lär vara underhållande.

Catherine Hayes.

 

17.00–17.45 Tecknarbattle! Välkända tecknare i episk duell med pennan som vapen.| Medverkande: Kim W Andersson (Love Hurts), Karolina Bång (Cowgirls), Tinet Elmgren (Eva Asbesthjärtan), Lisa Medin (Medley), Jenny Berggrund (Ink) och Max Gustafson (Samir) som dessutom är DJ.| Moderatorer: Yvette Gustafsson och Fanny M Bystedt.

 

Axel, fit for fight,

 

Fredag
14.00–14.45 Cirkeln + serier = sant Kim W. Andersson illustrerade omslaget. Karl Johnsson ritade fan art. Tillsammans med författaren Sara Bergmark Elfgren pratar de om fans kreativitet och mötet mellan serier och litteratur.| Moderator: Lisa Medin | Arr: Rabén & Sjögren

Jag kommer att vara kortklippt så att ni kan beskåda min söta lilla nacke, och dessutom ryktas det om att jag kommer att bära en eller två plagg som INTE är svarta i år. Dessutom har en svindyr mascara inhandlats, så vad kan gå fel?!

Kommer försöka blargha (övers: blogga) från mässan så mycket jag mäktar från min smarta telefon, men eftersom jag är notoriskt lat och gör allt i sista stund får vi se hur många eller hur kvalitetssäkrade dessa inlägg kommer att vara.

Väl mött!