Ketchupeffekten

LisaOkategoriserade

Få se nu.
Jo! Först och främst:

Det är releasefest för Medley den 14:e mars på Debaser Slussen, Karl Johans Torg 1, Stockholm. Vi ska hålla till i lokalen på baksidan, Den franska bukten (DFB). 19-23! Gratis inträde! Här är en länk till Facebook-evenemanget, kommer uppdatera med info där samt här på bloggen. Ni är ALLA bjudna.

Det är lite klurigt att hitta (den hemliga ingången är bakom hörnet), men här ligger det. Enklast att gå från gamla stans t-banestation. Ska försöka hinna göra en lite roligare vägbeskrivning om jag hinner, för det är en lite gömd ingång. Jäkligt VIP, med andra ord!

Det känns som det hänt jättemycket sedan sist jag skrev, men det kan bara vara plötslig överstimulans efter en period av understimulans.

I tur och ordning. Workshops, två stycken. En i Knivsta och en i Sävja.


Sedan jobbade jag och Stef med Seriefestivalen, fikade och läste igenom våra gamla bloggarkiv. Återkommande fras ”Jag är redan TJUGOTVÅÅ*, och jag har inte åstadkommit NÅGONTING!! Jag är ett MISSLYCKANDE!!”

Det var förtjusande. (* tjugotvå kan bytas ut mot annan föga imponerande ålder.)
Vi såg även dokumentären om Patrik Rochling, Patrik och Johanna, och blev lite paffa när vi såg oss själva svischa förbi i bild ett par gånger. Ni kan se dokumentären på SVT Play tills den 23:e mars.

Sedan var min gamla serieskolkamrat Camilla förbi med några kursare och filmade i ateljén. De gör en dokumentär (sammanträffande yao) som projekt på den utbildning de går. Pladdrade på som vanligt och försökte ignorera lampor och kamera. Hoppas det blev bra.

Men! Vad är det i bakgrunden? Kan det vara…?


Ta-daaah!! Nu går den att köpa på Adlibris, Bokus, Ginza och CDON. Och säkert på ett par ställen till.

Sedan, vidare till Karlstad.


Vad händer i Karlstad? Andra chansen händer i Karlstad!


Och min workshop, gubevars.
Hem, städa, fixa upp, kolla på lokalen, åka till Malmö.

Just nu är jag i sistnämnda stad och har stått på SF-mässan i Koliks och Apart förlags monter hela dagen med Björn och langat böcker. Har mått si och så, men boken har sålt rätt bra förhållandevis. Har försökt göra lite roliga signeringar.


Även kramats med Kolbeinn och bondat med M Falke (även kallad Doraya). Hon är amazing, så jäkla gullig och fantastiskt skicklig. Ska bli så roligt att se mer av henne.

Oklart om Medley fortsätter i Utopi. Får återkomma om det.
Ooooch nästa vecka åker jag till Prag. Jösses alltså.