Snart så kommer boken! Men först…

LisaUncategorized

Tjuvtitt från Utopi #9. 

I nästa nummer av Utopi kommer jag inte att delta med ett Medleykapitel – istället ska det vara någon slags fotoreportage där man ser hur jag gravallvarligt tecknar slapstick. Skrattfest? Vi får se. Känns lite konstigt, så…

Äsch vad fan, vi drattar på med omslaget!

 

Det färdiga, riktiga omslaget alltså.

Baksidan är också fin, kolla bara!

Kommer i slutet av månaden, men nog om det nu.

Jag har en viktig sak att fråga er, och tiden är knapp!

Jag vill trycka upp en affisch som jag kan ha med på seriemässor under våren. Problemet är att jag är helt bortkopplad från världen och inte vet hur många det är rimligt att trycka upp. Skulle ni köpa?

Jag tänker såhär. Om jag kan skrapa ihop ett visst antal svar i stil med ”JA, TA MINA PENGAR”, då vågar jag trycka upp ett gäng affischer i A2-format (420 x 594 mm) av följande motiv:

… och sedan kan jag sälja den för en femtiolapp på olika SF- och seriemässor under våren, och alla kan bli lyckliga. Jag kommer till Göteborg, Uppsala och självklart även till Stockholms Internationella Seriefestival, SIS (där Medley kommer att ha ett eget bord i år! Wohoo!). Hade velat ha den klar inför sci-fi-mässan i Malmö i början av mars, men det är tyvärr lite väl tajt.
Om det här blir någon slags hit kan jag nästan garantera att vi kan baka in den i ett paket tillsammans med boken. Nästan alltså.

Om ni känner igen motivet men tycker att någonting är annorlunda, så är det därför att det här är min originalversion av det som senare kördes genom en färgmangel och blev Utopi #8:s omslag. Eftersom jag inte hade så mycket att göra med behandlingen av bilden inför Utopi-omvandlingen tyckte jag det var trist att bildens ursprungliga utseende aldrig skulle se dagens ljus. Således – nu kan du få chansen att ha bilden över typ en dörr eller ovanför sängen. Hurra!

Med det sagt, jag kommer förmodligen gå in och peta i bilden innan den blir affisch, men bilden ovan är ändå hyfsat troget vad som kommer gå in i tryckpressen.


Hur gör jag för att säkra tillkomsten av detta makalösa konstverk?!
Till att börja med – säg att du vill ha en. Det är inte en bindande överenskommelse, men då ser jag hur många som vill ha en, och har en chans att räkna ut hur många jag kan trycka för att inte gå back.

När vet jag när/var/hur den kommer att finnas att köpa?!
Tro mig, jag håller er informerade. Ni kan också kolla på Kalendarium-fliken längst upp på sidan – förutom workshops och föreläsningar listar jag evenemang och mässor jag kommer att besöka. Kommer jag till din stad, är det rätt troligt att jag tar med mig ett gäng affischer.

Najs, då kan jag chilla och vänta med att anmäla intresse…
Så fan heller!Senast 21/2, alltså om 7 dagar, måste du ha visat intresse via antingen kommentarsfältet nedan, via twitter, via facebook eller e-post (då kan du maila till ”medley SNABEL-A lisamedin punkt com”).

Kommer det inte in tillräckligt många intresseanmälningar blir det ju såklart svårt att trycka upp affischerna. Så jag hoppas att det ska finnas några som är sugna på en! Var sjukt länge sedan jag tryckte upp något för min egen skull.

Så! Om nu ursäktar, jag har en vepa att färdigställa.