Händer på SIS

LisaUncategorized

Jag sitter just nu i mitt personliga lilla deadlinehelvete, hur det ska sluta denna gång är verkligen inte gott att veta. Men trots att jag sprutar tusch ur tårkanalerna och näsborrarna kan jag ändå servera lite info om vad jag kommer att syssla med med på Stockholms internationella seriefestival i slutet av april!

Lördag 28:e april

14: 30–15: 30 på Biblioteket Plattan
Musik och serier: Lisa Medin i samtal med Fabian Göranson

 

Söndag 29:e april

14. 00–15. 00 på Biblioteket Plattan
Lisa Medin pratar med några av årets svenska albumdebutanter: Johanna Koljonen, Nina von Rüdiger, Julia Thorell, Alice Engström och Sofia Malmberg.

FYI passar jag även på att nå den högaktningsvärda åldern 27 på lördagen. Kom förbi Utopis bord och ge mig gratulationer, blommor, en kopp kaffe eller varför inte en dikt?
Men gladast blir jag så klart om ni dyker upp på Medleysamtalet på lördagen. Biblioteket Plattan är alltså på marknivå, under entréplan på Kulturhuset. Jag lovar att försöka låta lika intelligent och kvick som när Svenska Dagbladet ringde igår.

Hela programmet kan ni ladda hem som en praktisk PDF.
En google-karta över alla evenemang runtom i Stockholm kan ni beskåda – eller ladda hem till din smartphone! – här.
För all övrig info vad som händer under festivalen, presentationer och kontaktinfo, besök Serietekets sida på Kulturhusets webbplats.