Dagens SvD Kultur…

LisaUncategorized

Ibland har man faktiskt rätt att vara mallig.

Sara Bergmark Elfgren skickade ett litet facebookmeddelande i morse och gratulerade till omslaget. Jag fattade nada, men strax fick jag ett mail från henne med bild på nämnda omslag vilken satte min hybris i spinn. WHOAH. Jag fick ju gå och köpa ett eget exemplar av Svenskan för att tro på’t.

Min lille pojk!

 

… Och inte nog med det!
I tidningen kunde man läsa en välskriven artikel om musik i serier med fokus på Seriefestivalen. Hur smaskigt som helst. Dessutom förekom inte felciteringar huvud taget när jag babblar på om musikreferenser, jag låter tvärtom som en vettig och intelligent människa! Halleluja!

Visst låter det här sjukt spännande? Klart det gör! Och just därför ska ni se till att besöka Kulturhuset nu i helgen för att ta del av Stockholms Internationella Seriefestival – på lördagen kommer nämligen jag och Fabian Göranson att snacka just Medley på Biblioteket plattan, kl 14:30!

Här är en länk till Facebook-evenemanget. Välkomna!

Åh! Dessutom har Utopi just nu en oslagbar 24-timmarskampanj – 200 spänn för en helårsprenumeration, och då ingår Fabians bok Inferno på köpet! Läs mer här, och skriv upp dig nu på studs! Erbjudandet gäller nämligen bara till imorgon onsdag, kl 12:00!