I helgen händer grejor i Örebro

LisaOkategoriserade Leave a Comment

Nu till helgen är det bokmässa i Örebro. Jag deltar som den rykande huvudrätten för ungdomar (och andra) som beslutar sig för att komma dit. Föreläsning och workshop!

Om ni undrar varför det är STENDÖTT här på bloggen, är det på grund av en massa jobb, samt att jag nästan nästan är klar med flytten av den här bloggen till min hemsida, lisamedin.com. Ni kommer inte behöva sakna någonting och allt kommer att vara som vanligt… bara på en lite annorlunda adress. Emellertid finns stor risk att detta inte händer förrän i slutet av maj, så jag kanske kör musten ur den här stackars bloggen lagom till SIS ändå. Får göra en liten uppdatering om allt som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *