Årets julklapp blev nyss ännu fetare

LisaOkategoriserade

De senaste dagarna har jag suttit inspärrad i jordkulan och fixat det sista på något som jag strax skall presentera, samt årets julkort, klappar och kommande uppdrag. Den ekonomiska hårdsmältan som jag stod inför när förra inlägget skrevs är avvärjd för tillfället, och allt är åter väl i Fylke.

Så, vad har hänt på sistone? Jo! Medley har släppts som digitalserie i Egmonts nya serie-app, SerieCentralen!

Den digitala utgåvan innehåller hela bok 1 – En ny våg, fast som ni ser, med nytt omslag och en del annat godis. Vad sägs till exempel om kapitelsidor i färg för vartenda kapitel – varav fyra av illustrationerna är helt nyproducerade för den digitala utgåvan?

En fullkomlig lista över allt nytt i Digi-Medley vol. 1 – En ny våg!

  • Sprillans nytt omslag, inklusive …
  • En ny logga av Maik Wiechmann. Finns även i inlagan, som för övrigt…
  • … har en helt ny layout. Det här är en ny Medley-upplevelse, I tell you!
  • Och det betyder såklart att vi har ett nytt persongalleri, där alla figurerna står i helfigur, i färg. Balthasar, Theodore, Sforzando, Jährn och Franzibald har fått nya karaktärsbilder.
  • Alla kapitel har nu en kapitelbild i färg, varav fyra är sprillans nya och originalproducerade för den digitala utgåvan. Vilket kommer väl till pass för…
  • Den interaktiva innehållsförteckningen! Säg, hur funkar det?

”Just det! Hörru Lisa, Medley är ju över 200 sidor! Mitt swipe-finger kommer få träningsvärk! Finns det något nytt, revolutionerande sätt att navigera mellan kapitlen?”

Dumsnut. Såklart det gör! Redaktör Mikael Sol visar hur:

Så, hur gör man?

  1. Plocka fram din iPad (för närvarande funkar inte appen för andra typer av surfplattor…)
  2. Ladda hem Seriecentralen-appen från iTunes store. Det är gratis!
  3. Från appen, ladda hem den sprillans nya titeln Medley : En ny våg för endast 85 spänn och njut av allt godis!

Men sakta i backarna: vi har även Utopis julkampanj – få Utopi Magasin i ett år för endast 199 kronor, plus Medley, vol. 1 – En ny våg på köpet!

Det är ju fullt möjligt att du inte har en surfplatta med ett äppelskrutt på, och vill ha den genuina upplevelsen som infinner sig av att hålla en bok i handen. Och då har tomten även tänkt till där.

Är det sant?! Ja jösses. Nu är den enkelt att fylla allas julsäckar med den oslagbara skönheten som kom redan i våras: Medleys första samlingsvolym, utgiven av Kolik förlag.
Kanske har du inte hunnit skaffa den ännu, kanske har du en vän som verkligen borde ha den? Nu kan du kombinera nytta med nöje. Den här dealen sparar dig nämligen runt 200 spänn (!!) och är värd minst det dubbla. Klicka här för att komma till prenumerationssidan.

Nu ska jag kirra de sista julklapparna och skicka iväg några sista julkort. Medan jag gör det, har ni en hel del shopping att göra. Seså, kila iväg – det är inte många dagar kvar till jul!