Bokmässetider & böcker att hålla koll på!

LisaOkategoriserade

Först av allt – om bara några dagar är det Bok- och biblioteksmässan i Göteborg, som vanligt på Svenska Mässan. Jag kommer att vara där alla dagar och befinna mig på vissa ställen vissa tider, som är brukligt. EDIT: Ett extra signeringstillfälle! Wohoo!!

För att vara mer specifik:

Torsdag

10.00 – 12.00 Signering i Kolik Förlags monter (A01:31)
13.30 – 13.45 Samtal/intervju i Svenska Tecknares monter (A01:27)
16.00 – 18.00 Signering i Kolik Förlags monter (A01:31)

Fredag

11.00 – 11.45 Utopiska visioner – att skapa världar i serier (Seriescenen, A02:40)
12.00 – 14.00 Signering i Kolik Förlags monter (A01:31)

Lördag

12.30 – 12.45 Samtal/intervju i Svenska Tecknares monter (A01:27)
16.00 – 18.00 Signering i Kolik Förlags monter (A01:31)

Söndag

10.00 – 12.00 Signering i Kolik Förlags monter (A01:31)
13.00 – 13.45 Utopiska visioner – att skapa världar i serier (Seriescenen, A02:40)

Medley-signeringar? You betcha!

Den här godingen kommer självfallet att finnas tillgänglig för signering. För branschbesökare finns hela tre signeringstillfällen, på torsdag och fredag. Jag kommer även att signera några extra exemplar av boken för tider då jag inte finns i montern, så ni kommer med all säkerhet att kunna norpa ett signerat exemplar (med teckning i!) även under lördagen och halva fredagen.

För allmänheten är mässan öppen först fr.o.m. fredagen, kl 14.00 – det här innebär att de två signeringstillfällen som äger rum för allmänheten infaller på lördag eftermiddag och söndag förmiddag, så pass på!

I Koliks monter finner ni även det sprillans nyutkomna dubbelnumret av UTOPI …
… innehållandes Maestrons Dotter, den första Medley-avstickaren på blott 10 sidor. I helfärg!

Rör ni er en bit bort i seriedelen, till Apart Förlags monter (A01:32) kommer ni även att ha möjlighet att införskaffa den purfärska antologin Ordningen upprätthålls alltid – illustrerade texter av Pär Thörn.

… Och man behöver inte bläddra långt för att hitta ett bekant ansikte. I Kodknäckaren, en rafflande dystopisk tragedi på blott tre sidor, har den elastiske ruskpricken Victor Sforzando tagit rollen av en mystisk man som jobbar för det forna DDR. I härligt ruskig trenchcoat. Det var riktigt,  riktigt roligt att jobba med raster faktiskt.

Utställningen avtäckt!

Dessutom, nu när Utopiska Visioner på Dieselverkstaden avtäckts, kan jag avslöja hur min del av utställningen ser ut:

För er som tvivlar på att ni verkligen ser det ni ser: ja, jag har återskapat Axels och Catherines respektive instrument i 1:1-skala för utställningen. Axels synth är dessutom avgränsad med avskiljningstejp för att den är så sinnessjukt tokfarlig. Catherines fiol ser ut att sväva i luften (i alla fall sist jag såg den). Sedan har vi urläckra propagandaaffischer, de får ni inte missa.
Skynda till Nacka Konsthall i Sickla för att kolla på godheterna innan någon river rubbet i ren extas! Utställningen pågår tills den 10:e november.

24h-serien!

VAR? Kulturhuset Stadsteatern, Stockholm

Efter bokmässan kommer jag kl 12.00 den 5:e oktober tills kl 11.59 den 6:e oktober (med uppehåll för… grej) att delta i (och anordna) 24h-serien på Kulturhuset tillsammans med Stef Gaines, Tomb Svalborg & Alice Engström. Läs allt du behöver veta här! Och klickar ni här kommer ni till facebook-eventet.

Fantastika

Och till sist, så är jag med i två paneler på Fantastika på Dieselverkstaden i Sickla den 19-20:e oktober. Båda äger rum i Lambertrummet.

Fredagen den 19:e, 20.00 – 21.00 Rymdkommunism – vad som komma skall
Lördagen den 20:e, 14.00 – 15.00 Tre Utopiska visioner